Billig kasjmirgarn

Hva er kasjmirgarn?

Kasjmirgarn har sitt opphav fra underhårene i pelsen på kasjmirgeita. Kasjmirgeita har sitt naturlige habitat i fjellområdene mellom Pakistan, India og Kina. De tynne underhårene er beskyttelsesmekanismer mot de kalde vintrene i fjellomårdene, som gjør at kasjmirgeita holder seg isolert og varmt ved lave temperaturer.

Billig kasjmirgarn på nett

Se utvalget av kasjmirgarn

Egenskaper ved kasjmirgarn

Kasjmirgarn har isolerende egenskaper mot kulde. De virker også svale på huden, slik at det kan brukes i sommerplagg. Kasjmirgarn kan brukes rett på huden siden det ikke virker kløende for huden. Kasjmirtekstiler virker behagelig og myke på huden. I tillegg til sine mange hudvennlige egenskaper, er også kasjmirtekstil holdbart.

Kasjmirgarn i vask

Plagg av kasjmirgarn må behandles skånsomt i vask. Har en ullprogram på vaskemaskinen anbegales det å bruke dette, og en temperatur rundt 30 grader er å foretrekke. En kan også håndvaske kasjmirplagg. Bruk vaskemiddel ment for ull. En bør unngå sentrifugering. Når man tørker kan kasjmirplagget ligge vanrett på et håndkle, og la det ligge til det er blitt tørt.

Billig kasjmirgarn på nett

Se utvalget av kasjmirgarn