Billig strikkegarn på nett


Garnhjerte hjelper deg å finne billig og kvalitetsrikt strikkegarn på nett.

Forskjellige garnkvaliteter

Her kan du lese om forskjellige garnkvaliteter.
Vi gir deg mulighet til å se produktene.

ullgarn

Ullgarn

Kort om ullgarn:

Ullgarn er garn av flere typer pels fra forskjellige dyr, ofte geit eller sau. Ullgarn er et levende materiale, og kjennetegnes som hydrofobt. Ullgarn inneholder mye lanolin.

Les mer Se utvalget

merinoull

Merinoull

Kort om merinoull:

Merinoull er ull fra merinosauen. Det kjennetegnes ved at det er tettpakket ull av svært fin kvalitet. Merinoull føles behagelig på huden og klør ikke. Denne typen ull beholder varmen, og fukt trekkes bort.

Les mer Se utvalget
alpakkagarn

Alpakkagarn

Kort om alpakkagarn:

Alpakkagarn brukes i mange typer klær, for eksempel gensere, pledd og sokker. Alpakkagarn er et mer eksklusivt garn, det klør ikke og isolerer godt mot kulde. Plagg laget av alpakkagarn har også relativ liten vekt.

Les mer Se utvalget
bomullsgarn

Bomullsgarn

Kort om bomullsgarn:

Bomull er et naturlig forekommende fiber, og bomullsgarn er svært populært i dag. Bomull kjennetegnes ved at det er relativt slitesterkt og passer både til vinteren som til sommeren. Det kan brukes både til strikking og hekling.

Les mer Se utvalget

silkegarn

Silkegarn

Kort om silkegarn:

Silkegarn er produsert fra natursilke, og regnes som den mest eksklusive fibren innen tekstilindustrien. Vi skiller mellom dyrket silke og villsilke. Silkegarn har en flott glans og er svært slitesterk.

Les mer Se utvalget

kasjmirgarn

Kasjmirgarn

Kort om kasjmirgarn:

Kasjmirgarn er fra kasjmirgeitens pels. Kasjmirgarn regnes som et svært eksklusivt garn, men er ikke det mest slitesterke garnet vi kjenner til. Kasjmir i tekstilprodusksjon produseres i Øst- og Sentral-Asia.

Les mer Se utvalget

mohairgarn

Mohairgarn

Kort om mohairgarn:

Mohairgarn kommer fra angorageiten. Mohairull kan minne mye om silke. Dette er på grunn av mohairullen glansfulle egenskaper. Mohairullen vil oppleves mykt og godt isolerende.

Les mer Se utvalget

polyamidgarn

Polyamidgarn

Kort om polyamidgarn:

Polyamidgarn omfatter både syntetisk og naturlig forekommende tekstilfibre. Nylon, aramider og aspartat er alle ulike varianter av polyamidfibre. Polyamid kjennetegnes ved at det er slitesterkt, hydrofob og svært elastisk.

Les mer Se utvalget

nylongarn

Nylongarn

Kort om nylongarn:

Nylon er et syntetisk materiale, og er en subgruppe av polyamider. Nylongarn klassifiseres som meget slitesterkt. Nylon har en glatt overflate som gjør at bakterier ikke fester seg.

Les mer Se utvalget

akrylgarn

Akrylgarn

Kort om akrylgarn:

Akrylgarn er et syntetisk garn. Akryl er veldig populært, da det ligner ull. På grunn av sin likhet med ull blandes ofte akryl med andre naturlige tekstiler, da det er rimeligere å produsere og har omtrent samme egenskaper.

Les mer Se utvalget

polyestergarn

Polyestergarn

Kort om polyestergarn:

Polyester er et syntetisk materiale, og har slitesterke egenskaper. Det tåler sollys godt og krølles lite. Polyester er ofte blandet med andre naturlige materialer.

Les mer Se utvalget